Neler yeni

Manifest x Ajda Pekkan - Hileli (Dj Aydoğan Remix)

DJ Aydogan

Well-known member
Member
Web sitesi
www.youtube.com
NE SAÇMA SAPAN BİR PARÇA OLMUŞ BU YA . PAYLAŞIMI YAPAN ARKADAŞ DEĞİL PARÇANIN KENDİSİ ÇÖP
Her şeyin herkese hitap edecek diye bir kural yok bu hayatta. Sen beğenmemiş olabilirsin, buna saygı duyarım. Ama bir parçayı eleştirirken emeğe de saygı göstermek gerekir. Müzik kişisel bir zevk meselesidir; kimine göre çok iyi olan bir eser, kimine göre kötü gelebilir. Yine de düşünceni daha yapıcı bir şekilde ifade edersen herkes için daha faydalı olur.

asus

Member
Member
NE SAÇMA SAPAN BİR PARÇA OLMUŞ BU YA . PAYLAŞIMI YAPAN ARKADAŞ DEĞİL PARÇANIN KENDİSİ ÇÖP

Manifest dışında burada her hangi bir kalitesizlik görmüyorum, Ajda Pekkan ise başlı başına kaliteyi tek başına idare ediyor, gelelim ki arkadaşın Remix'ini yapmış olduğu bazı parçaları şahsen bende kulağıma hoş gelmeyenleri beğenmiyorum, keşke falancı parçanın Remix'ini yapmasaydı diyorum, burada da arz ve talep, zevk ve renkler tartışılmaz, yaptığı işe saygı duyuyorum, çünkü her baba yiğidin harcı değildir, bir parçayı alıp farklı bir versiyonla sunmak, yapay zeka çıktı çıkalı saçma sapan, tuhaf ve anlaşılması zor şarkı sözleriyle, bazı kodlamalarla 2 dakikada müzik yapmak basit ve kolay oldu, madem beğenmedin sen yap o zaman kardeşim, bir de senin yaptığını dinleyelim

DJ Aydogan

Well-known member
Member
Web sitesi
www.youtube.com
Yorum yapan ve düşüncesini paylaşan herkese teşekkür ederim. Beğenen de olur, beğenmeyen de. Ben burada müziği kendi yorumumla sunmaya çalışıyorum. Eleştiriler elbette olacaktır, yeter ki karşılıklı saygı çerçevesinde olsun. Sonuçta müzikte zevkler ve renkler farklıdır. Destek veren herkese ayrıca teşekkür ederim.