Neler yeni

DUYURU

djdux

Member
Member
DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM ÖNCELİKLE EMEKLERİNİZDEN DOLAYI YÖNETİM VE DJ ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN SİZDEN RİCAM DAHA ÖNCE YÜKLENEN PAKETLERİ KLASÖR İSMİNİ DEĞİŞTİREREK TEKRARDAN ATMAYIN SİZE İNANIYOR GÜVENİYOR İNDİRİYORUZ SAYGILAR.

Escobar

Well-known member
Member
DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIM ÖNCELİKLE EMEKLERİNİZDEN DOLAYI YÖNETİM VE DJ ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN SİZDEN RİCAM DAHA ÖNCE YÜKLENEN PAKETLERİ KLASÖR İSMİNİ DEĞİŞTİREREK TEKRARDAN ATMAYIN SİZE İNANIYOR GÜVENİYOR İNDİRİYORUZ SAYGILAR.
Öncelikle bu DUYURU konu başlığını sitemizde açmadan önce keşke internet elinin altındayken google arama motoruna girip
''Beatport Top 100 Download June 2023'' yazıp şarkı listesine bir gözatsaydın gerçekten hem senin adına hem de sitemizdeki diğer üyelerimize bu gereksiz haberi vermeden önce hem kendin bilgilenirdin, hem de sitemizdeki meslektaşlarımız senin bu bilinçsizliğini görmemiş olurlardı...
Biz sitemizde yönetim ekibi olarak yıllardır en güncel ve en kaliteli Pack, single, remix, mashup vb. birçok paylaşımları siz meslektaşlarımız indirip, kullanabilsin, yararlanabilsin diye vakit ayırıyor ve emek harcıyoruz ama işte böyle birkaç kişi internetten bir haber saçma bir mobbing ile gelip vakit harcıyor...

Artık gerçekten diyecek kelime bulamıyorum !!!​